Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy vérfarkas élete1.rész#Életmentő idegen

Péntek van. Utcsó óra,de még van 2hónap a nyáriszünetig. Csak az órára tudtam figyelni .Tik-tak tik-tak. A matektanár csak nyomta a rizsáját az egyenletekről.

- Gina,miért nem figyelsz??-kérdezte egyik szemöldökét felhúzva.

- Én figyelek.

- Akkor ismételd meg az utolsó mondatom.

- Gina,miért nem figyelsz??- jegyeztem meg humorosan.

Végre kicsöngettek. Én voltam az első aki kisliccolt a teremből.

- Gina!- hallottam Kim hangját

- Hello Kim,Nick. - köszöntem oda a párocskának- Jösztök a helyre?

-Ez alap. -mondta Nick és kézen fogva elsétáltak Kimmel.

Mielőtt elmentem a helyre,még hazaugrottam pár cuccért. Átvágtam a parkon,egyenesen a bérházsorokhoz. Mi az 5-ben lakunk. Kicsaptam az ajtót. Vártam,hogy Peter jöjjön kötekedni,én pedig kiosszam a napi adagját. Sehol senki.Mind1,legalább hamarabb elindulhatok. Felkaptam a túratáskám,pár könyvet(a láccat kedvéért),a lap-top táskámat és a fejemre nyomtam kedvenc kalapomat,amit még apámtól kaptam,mielőtt még lelépett .Az elejére egy farkas van nyomtatva,amint vonyít a holdra és az egész közepén halványan látszódik egy ember,ami hasonlít apámra.

-Ordas,lábhoz! –kiáltottam el magam,majd rácsaptam a ball lábamra.

A szobám felől egy farkaskutya jött elő. Ő volt az első farkaskutya,akit vakvezetésre is kiképeztek,helyesebben mondva,kiképeztem.

-Jó kutya .- simogattam meg a fejét,majd egy jutalom falatot nyomtam a szájába.

Megindultunk a hely felé. Már kezdtem örülni,de az ajtónál belefutottam a kretén öcsémbe.

-Mivan Gina?Végre viszed eladni ezt a dögöt?- Kérdezte pofátlanul.

-Nincs akkora szerencséd.- mondtam mosolyogva és egy kicsit meghúztam Ordas szőrét,aki természetesen elkezdett morogni. Jól jött,hogy betanítottam erre is az ilyen kretének miatt. Peter hátrahőkölt,majd berohant a házba.

-Jó kutya.- ajándékoztam meg Ordast egy jutalomfalattal.

Szerencsénkre van v.mi igazolása Ordasnak,így ingyen utazhat a buszon. Kb.15 perc mulva elértük a város másik végét. Ez a rész már elhagyatott és csak a rágcsálók és kóbor állatok laknak itt. Elhaldtunk a régi iskola mellet. Végül megérkeztünk. A hely,amiről eddig szó volt,egy sor 4 emeletes régi bérház. A nagyimék laktak régen itt jó pár öreggel. Aztán szépen,fokozatosan elszállingóztak. Már csak mi,gimisek tartjuk itt fen az életet. A város le se tojja ezt a környéket. Még arra is lusták,hogy az áramot,a gázt és a vizet kikapcsolják.  Bár ezek csak az előnyünkre válnak. Általában,a tetőn szoktunk ücsörögni,csak WC-zni meg télen melegedni járunk le a lakásokba. Már mindenki ott várt a kis csapatunkból. Nick hozta a lap-topját meg a hosszabbítókat. Kim a hordozható fangfalt meg a mobiltöltőket,Liza pedig a kaját.

-Na végre már!- kiáltották kórusban.

-Jól van na! Itt vagyok!

-Elkéne már mondanod v.kinek a kódot .- mondta Liza.

-Majd egyszer. - kinyitottam az ajtót.

Először felmentünk a lakásba lepakolni Elég romos,de azért jó. Még TV és hűtő is van. Liza bepakolta a romlandó kaját a hűtőbe. Nick bedugta a kábelt a konektorba és elkezdte felvezetni a hosszabbítót a tetőre. A maradék cuccott megfogva követtük. Fent lepakoltunk és elkezdtük bömböltetni a zenét. Kb.2 óra múlva unatkozni kezdtem,ezért elkezdtem sétálni. Erre persze nem is választhattam volna jobb helyet,mint a párkány. 5 perc után véletlenül megcsúsztam. Zuhanni kezdtem. Kész,vége,meghalok. Mikor már éreztem,hogy közel a talaj,v.mi puhára estem. Először nyögdécseltem egy sort.

-Lekászkálódnál rólam???- hallottam alólam.

Miután lemásztam,egy farkassal néztem farkasszemet. Az volt a böki,hogy ő 4 lábon volt akkora,mint én kettőn.

-Te meg ki vagy?- kérdeztem kómás fejjel.

-Mondjuk,h megtudod,ha eljön az ideje.- mondta a farkas és elment.

Nekitámaszkodtam egy fának. Láttam,hogy jönnek a többiek. Elsőként Ordas szaladt oda hozzám és megnyalta az arcom. Mikor felmentünk lefeküdtem az ágyra. Hallottam valami töredékeket abból,amit a többiek beszéltek a háttérben.Pl: farkas király,talán Gina az?,itt az idő?.

Nem bírtam tovább.Elaludtam.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Lopás

(Sofia, 2012.06.16 18:19)

Csak szólni szeretnék, hogy a www.anime-fanoknak.eOldal.hu oldal lopta a történetet, ráadásul a sajátjának mondja. Az oldal szzerkesztőjét is személyesen ismerem, ő mondta nekem, hogy ő írta. Gondoltam szólok.

wolgirl99@citromail.hu

(by Sanzi, 2011.10.02 21:21)

Szia!
Naon kiráály lett! mikor folyratod?
Sanz

jó lett

(Laura, 2011.06.03 19:49)

Szia!
Jó az oldi^^ Ez is tök jó! Mikor folytatod?